ביריאני עוף של קפטן קארי

מצרכים:

  • 500 גר אורז בסמטי
  • חצי כוס שמן קנולה
  • בצל קצוץ דק
  • 2 גזרים קצוצים דק
  • תפוח אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • חצי כוס אפונה3 שיני שום כתושות
  • פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות300 גר חזה עוף קוביות קטנות

תבלינים:

  • כף כורכום
  • כפית הל
  • כפית כמון
  • כפית כוסברה יבשה
  • כפית מלח

להכנה:

  • בסיר גדול וכבד מחממים על להבה גדולה את השמן
  • מוסיפים את כל הירקות חוץ מהאופנה ומטגנים עשר דקות
  • מוסיפים אורז ותבלינים, ממליחים ומערבבים עד שלוהט
  • יוצקים ליטר מים
  • מוסיפים אפונה
  • מביאים לרתיחה
  • מוסיפים עוף
  • מערבבים,מכסים ומבשלים 18 דקות על אש קטנה
  • לחובבי הכוסברה להוסיף 2 כוסות כוסברה עם המים

להגשה:

  • פרוסות עגבניה טריות
  • כוסברה טריה
  • שמנת חמוצה
  • ניתן להכין גם צמחוני עם גבינת פאניר או טופוגם עם שרימפס וגם עם טלה

בתיאבון!!

רוצים לראות מה עוד יש בתפריט? המתכון תפס אתכם? כנסו לקפטן קארי בדיזינגוף או בשרונה מרקט ותוכל ולהנות מאד מלא מנות הודיות טעימות!

Article Img

שינוי גודל גופנים
ניגודיות