מתכון לצ'אנה מסאלה גרגירי חומוס ברוטב מסאלה פיקנטי של אינדירה

מרכיבים:

כוס חומוס מושרה לילה במים בצל קצוץ עגבנייה קצוצה צ'ילי ירוק פרוס 2 שיני שום כתושות כפית ג'ינג'ר 2-3 עלי דפנה כפית צ'ילי אדום 1.5 כפית כורכום כפית זרעי כוסברה כפית גראם מסאלה שקיק תה (תיון) 3 כפות שמן צמחי מלח ופלפל לפי הטעם

Article Img

אופן הכנה:

מבשלים את החומוס במים יחד עם התיון עד ריכוך (עלי התה נועדו לצבוע את החומוס) מסירים את התיון ומסננים. טוחנים יחד בצל, עגבנייה, צ'ילי ירוק, ג'ינג'ר ושום לכדי ממרח חלק. מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את עלי הדפנה כ- 30 שניות. מוסיפים את ממרח העגבניות  ומטגנים עד להזהבה. מוסיפים אבקת צ'ילי אדום, כורכום, זרעי כוסברה, תערובת גראם מסאלה וממשיכים לטגן. מוסיפים מעט מים (כחצי כוס) כך שתתקבל תערובת סמיכה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את החומוס שבושל, מערבבים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית למשך כ-10 דקות. מקשטים בעלי כוסברה טרייה קצוצים.

רוצים לראות מה עוד יש בתפריט? המתכון תפס אתכם? כנסו לאתר המשלוחים ותמשיכו להנות

שינוי גודל גופנים
ניגודיות